Update November 2017

 

Airbus Oegstgeest

Een lange tijd niets geplaatst op de site. Het is ontzettend druk geweest en dat is het nog steeds. Meer en meer opdrachtgevers weten ons te vinden om hen te ontlasten.

 

In de afgelopen periode hebben we meegewerkt aan de bouw van een staalconstructie ten behoeve van Airbus. Er moet een nieuwe raket gemaakt worden: de Ariane 6 en daarvoor heeft men een assemblagehal gebouwd in Rijnsburg / Oegstgeest. De onderdelen zullen daarvandaan over het water naar Frankrijk vervoerd worden.

 

Montage staalconstructie Airbus

 

In het Westelijk Havengebied in Amsterdam is de AWT 4 gebouwd. Een overdekte overslaghal boven het water. Hoogwerkers en hijskraan stonden op pontons. Vanaf de snelweg A5 waren de verrichtingen mooi te zien. De staalcontructie heeft een hoogte van 33 meter. Eén van de grootste bovenloopkranen van Nederland is tijdens de bouw op de rails van de constructie gelegd en het gebouw is medio augustus operationeel geworden.

 

Bij het datacentrum op de Agriport, naast de A7 zijn we ook nog zeer geregeld aan het werk. Tevens zijn we dikwijls bezig met allerhande daklichtconstructies op daken in Nederland, maar ook België en Frankrijk behoren voor die opdrachtgever tot het werkgebied.

Naast de diverse bouwactiviteiten zijn we erin geslaagd om het VCA*-certificaat 2008 / 5.1 te behalen voor het bedrijf. We zijn serieus met ons werk bezig, dat willen we ook de medewerkers en opdrachtgevers meegeven.

U ziet het: Niste Montage B.V. is nogal in beweging. En ook dat is veranderd dit jaar: er staat nu B.V. in de bedrijfsnaam. Van eenmanszaak is het bedrijf overgegaan in een Besloten Vennootschap.