Najaar en “Winter” 2014 / 2015

Drukte alom in de afgelopen periode en wat zal het nieuwe jaar ons weer brengen?
Met een steeds groter wordende groep van opdrachtgevers en een markt die toch enigszins aan lijkt te trekken, zijn we op diverse locaties hard bezig geweest. Uitbreiding van werkzaamheden hoort daar ook bij: het monteren van lichtdoorlatende dakconstructies voor Arcolux uit Heerhugowaard.

Montage lichtstraten Moerdijk

Verder zijn we werkzaam bij het datacentrum van Microsoft in Middenmeer, alwaar we allemaal bordessen op het dak hebben gemonteerd. De bordessen hebben we op een andere locatie, in delen, voorgemonteerd. Een klus met een grote tijdsdruk omdat de onderdelen met een 500-tons telekraan op het dak gehesen dienden te worden. In het onderstaande filmpje zijn een deel van de voorgemonteerde bordessen te zien.
https://www.youtube.com/watch?v=X_jgUkryq6U&feature=youtu.be

Op het Gelderlandplein in Diemen zijn we geruime tijd bezig geweest met het monteren van de balkonconstructies. Op Facebook werd dit al opgemerkt door Evert Santegoeds, de roddelspecialist, die opeens een balkon voor zijn appartement zag verschijnen. Foto Evert Santegoeds IMG-20141114-WA0004

 

 

 

 

 

Uiteraard hebben we ook nog diverse hallen voor de agrarische sectoren gebouwd in voornamelijk Friesland en Noord Holland, zijn we nog steeds hard aan het werk op Schiphol, hebben we een grote hal geplaatst voor Loonbedrijf Van der Spek in Bergschenhoek, een showroom voor Peugeot / Citröen in Alkmaar, een uitbreiding van Fort Kijkduin in Den Helder, etc, etc….