Niste Montage nu ook internationaal!

Niste Montage is al 12 jaar een bekend adres voor diverse staalbouw- en
constructiebedrijven in Noord Holland en omstreken. Het aanbrengen van een enkele stalen balk in een pand, het plaatsen van trappen en balustrades of voor het plaatsen van kleine tot middelgrote staalconstructies, het zijn allemaal zaken waar de mannen van Niste Montage reeds ruime ervaring mee hebben.

Olof Schuur Januari 2014 011

Al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA-certificaat, evenals het certificaat om hoogwerkers te bedienen. Om aan de steeds veranderende regels in de staalbouw te kunnen voldoen zijn we voornemens onze monteurs te laten certificeren voor laswerkzaamheden, dus in plaats van lasdiploma’s een echt certificaat.

Niste Montage zit niet stil. Zo heeft eigenaar Nils Limpers in het afgelopen jaar zijn certificaat gehaald voor het bedienen van een mobiele torenkraan. Tevens is Jelger Vis sinds kort bij  Niste Montage in dienst. Hij heeft een ruime ervaring als montageleider bij een aantal gerenommeerde Staalbouwers en na een omzwerving, voornamelijk ontstaan door de recessie, is hij vanuit de offshore-wereld weer de staalbouw ingedoken.

 

In de winter van 2013 / 2014 is door Niste Montage een fietsers-en voetgangersbrug gemonteerd in het Belgische plaatsje Wenduine, gelegen tussen Oostende en Zeebrugge.Voetgangersbrug Wenduine, België

De brug Het Wrakhout wordt opgebouwd uit een stalen frame met een houten vakwerk. Er zijn ruim 1000 houten elementen voor nodig, waaronder 600 balken van verschillende lengte. De brug wordt in fasen opgebouwd. Eerst wordt de overspanning over de tramsporen geplaatst. Die overspanning alleen al weegt ongeveer 20 tot 25 ton. Daarna volgen de overspanningen in de duinen en over de noordelijke zijde van de Blankenbergsesteenweg. Begin maart, tijdens de tweede fase volgt de plaatsing van 2 brugdelen en de afwerking van de brug. De brug wordt opgetrokken in FSC gecertifieerd hardhout. Bovendien is er ruim 30 ton profielstaal nodig voor de stabiliteit.

Uiteraard voorzien wij u graag van advies en ideeën om uw project te verwezenlijken. Zoals u ziet zijn we aardig divers!