Op naar de zomer

Ondanks de wegblijvende zon, zijn we toch echt onderweg naar de zomer. Vanaf het vorige bericht is het onverminderd druk gebleven. Om aan de aanhoudende vraag van onze vaste en nieuwe opdrachtgevers te voldoen, zijn we hard bezig om een steeds grotere groep monteurs beschikbaar te stellen.

We zijn nog steeds volop bezig op de Agriport, langs de A7 ter hoogte van Middenmeer, nog steeds met een flinke groep aan het werk. Daar is het voornamelijk werk wat binnen moet gebeuren, dus erg veel spectaculaire foto’s zijn daar niet van.  Tevens zijn we op de Agriport op een ander project aan het werk; voor de nieuwbouw van de  hal voor Greenfield is er een beroep op ons gedaan.

In Velsen Noord zijn we volop bezig geweest om een hal te plaatsen voor Hunting. Een hal met een flinke vrije overspanning en dus hoge raatliggers.

Hunting

Hunting

 

 

Enkele projecten waarmee we op dit moment bezig zijn, of onlangs mee bezig geweest zijn: Schouwburg De Kampanje te Den Helder, Fort Kijkduin te Den Helder, Renovatie flatgebouw Kaap Hoorn te Hoorn,  Woontoren Gelderlandplein te Diemen, Lounge 2 en diverse pieren te Schiphol, Holland Jachtbouw te Zaandam……etc etc…

Tevens zijn we weer een aantal keren aan de gang geweest met lichtstraten en -koepels. In Ijmuiden een mooie opgang gemaakt voor de Holland Amerika Line; de passagiers kunnen droog de boot op en af.

Opgang tbv de Holland America Line te Ijmuiden

Opgang tbv de Holland America Line te Ijmuiden

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Lopende projecten, Nistenieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.